De beste tuinaanleg in West-Vlaanderen

Tuinaanleg

In samenwerking met de tuinarchitect of volgens je eigen ontwerp kan Fatex in West-Vlaanderen instaan voor je tuinaanleg met plantenbakken, schanskorven (lava, grijze breuksteen, keien, leisteen), tuinpaden en opritten (klinkers, kasseien, natuursteen, grind).

Ook voor een perfect aangelegd terras ben je bij Fatex aan het juiste adres. Of je nu een uitvoering in betontegels, natuursteen of hout wenst, onze vakkundige specialisten maken er werk van.

Tuinverlichting

Naast terras- en tuinaanleg in West-Vlaanderen vergeet Fatex natuurlijk ook de verlichting niet. De juiste tuinverlichting geeft meteen de juiste sfeer. Zo kan je er speciale effecten mee creëren, door bijvoorbeeld te schijnen op een bepaalde boom of door een kleine spot aan de gevel te hangen. Op die manier kan je op zomerse dagen tot in de late uurtjes van je tuin profiteren. De keuze aan tuinverlichting is eindeloos: grondspots, verlichtingspaaltjes of wandverlichting? Wij zorgen voor alles!

Contacteer ons

Heb je vragen over tuinonderhoud? Of wil je je dak laten ontmossen? Ook dan helpen we je graag verder! Aarzel niet om ons te contacteren met al je vragen over tuinaanleg. Jouw expert uit West-Vlaanderen staat voor je klaar!