Onderhoud tuinen: minder zwoegen, meer genieten

In elke tuin zijn er heel wat lastige karweien. Het onderhoud van tuinen is geen klus die op 1 2 3 geklaard is. Zo moet je het gazon verluchten, hagen scheren, heesters snoeien, vormsnoeien, maaien, sproeien, bemesten, de vijver schoonmaken, enzovoort.

Wij onderhouden alle tuinen

Voor prachtige, gezonde tuinen is het belangrijk dat het onderhoud regelmatig en met kennis van zaken gebeurt. En het veilig snoeien en vellen van bomen is zeker werk voor specialisten! Misschien heb je geen groene vingers of heb je weinig tijd. Misschien heb je geen aanleg voor tuinaanleg? Dan kan je deze karweien geheel of gedeeltelijk uitbesteden aan de tuinprofessionals van Fatex. Je kan vertrouwen op een vakkundige aanpak met een prima service. Na het onderhoud van je tuin ruimen we ook alles netjes op en voeren we het tuinafval af.

Een bloeiende service: zo vaak als je het nodig acht

Fatex biedt je flexibele onderhoudscontracten afhankelijk van je wensen: één of enkele onderhoudsbeurten per jaar, maandelijks onderhoud tot zelfs het wekelijks maaien van je gazon? Aan jou de keuze! Het enige wat je nog hoeft te doen, is genieten van je tuin.

Interesse in de onderhoud van tuinen? Vraag nu een gratis, vrijblijvend prijsvoorstel aan.