Dakisolatie plaatsen: beter wonen, minder verbruiken

Isotex is gespecialiseerd in het plaatsen van dakisolatie, zoals het thermisch isoleren van hellende daken. Door je dak te laten isoleren, verhoog je het comfort van je woning in elk seizoen. Bovendien moet je minder stoken. Dat is niet alleen beter voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Dankzij de besparingen op je energiefactuur verdien je je investering in dakisolatie weer snel terug.

Thermische dakisolatie voor elk schuin dak

Glaswoldekens, schuimplaten, bijbehorende folies, ... na een grondige inspectie geeft Isotex je advies over de optimale isolatieoplossing voor je situatie. We plaatsen de dakisolatie volgens de regels van de kunst. Dat wil zeggen: lucht- én dampdicht, voor een optimaal isolerend resultaat zonder koudebruggen. Daarbij garanderen we je niet alleen een vakkundige aanpak, maar ook een prima service. Achteraf ruimen we alles netjes op en voeren we het afval weg.

Recht op premies? Praktisch advies krijg je hier

Volgens het Energierenovatieprogramma 2020 van de Vlaamse overheid moet elke woning in 2020 voorzien zijn van dakisolatie. Voor de plaatsing kan je mogelijk genieten van premies en/of belastingvermindering. Wij geven je informatie over de voordelen waarvan je kan genieten voor je woning en bezorgen je de nodige documenten voor een correcte aanvraag voor het plaatsen van je dakisolatie.

Vraag raad

Kan je wel wat hulp gebruiken bij je verbouwingswerken of wil je akoestisch isoleren? Ook dan kan je bij ons terecht.

Interesse in het laten plaatsen van dakisolatie? Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.