Zolderinrichting: je zolder als meerwaarde voor je woning

In samenwerking met je binnenhuisarchitect of volgens je eigen ontwerp zorgt Isotex voor je volledige zolderinrichting. Uiteraard stemmen we eerst met jou af welk budget je hiervoor in gedachten hebt. We bespreken dan met jou de verschillende mogelijkheden en afwerkingsmaterialen.

Ruimte optimaal benutten

Bij de inrichting van je zolder speelt de vorm van het dak een cruciale rol. Zo vraagt een schuin dak met vele hoekjes en kantjes vaak een creatieve aanpak. Onder zo’n dak bevindt zich meestal een mooie zolder. Het zou jammer zijn om deze bruikbare ruimte niet te benutten. Bij een zolderinrichting gaan we daarom alles nauwkeurig opmeten en de ruimte zo optimaal mogelijk benutten. Op die manier kan deze ruimte perfect dienen als master bedroom, gastenverblijf, fitnessruimte, bureau, repetitie- of multimediaruimte, …

Volledig afgewerkt

Isotex brengt niet alleen de nodige thermische en/of akoestische isolatie aan, maar neemt ook de totale afwerking van je zolder voor haar rekening inclusief dakvensters, vloerbedekking, inbouwkasten op maat, elektriciteit, verlichting, enz. Met een knappe zolderinrichting is je woning nog meer waard!

Vraag een vrijblijvende offerte. We komen graag bij je langs om de wensen en plannen voor je zolderinrichting te bespreken.