Gordijnen op maat: de finishing touch van je interieur

Latex bouwt voort op een jarenlange expertise in gordijnen op maat. We werken hierbij vaak voor grote projecten en daardoor kan je ons terecht een specialist in gordijnen noemen.

Gordijnen op maat

De tijd dat vensters steevast werden voorzien van een klassiek glasgordijn en dikke overgordijnen is voorbij. Vandaag de dag heb je een heel uitgebreide keuze en kan je je creatief volledig laten gaan. Zo kan je bij Latex terecht voor eigentijdse glasgordijnen, overgordijnen met linten, ringen, enz. Ook hebben wij Amerikaanse stores, Japanse panelen, verduisterende of isolerende gordijnen, zonwerende schermen voor de buitenkant van het raam, enz. Kortom, te veel om op te noemen. Je hoeft het maar te vragen en wij maken de gordijnen op maat voor je!

Een oplossing voor elk interieur

Gordijnen zijn een volwaardig interieurelement, dat sterk bepalend is voor de sfeer. Naast een geweldige keuze kwaliteitsstoffen in alle stijlen en prijsklassen biedt Latex je ook de bijpassende rails, montage- of optreksystemen. Je geniet hierbij van een totaalservice:

- nauwkeurige opmeting

- confectie op maat

- vakkundige plaatsing van het ophangingsysteem

- plaatsing van de gordijnen

En dit, voor een scherpe prijs!

Vraag nu een gratis offerte voor je gordijnen op maat. Contacteer ons gerust voor een afspraak. We komen graag bij je langs.