Weetjes

Wat kan een schilder voor u betekenen?

Door het inhuren van een schilder profiteert u van diverse besparingen en voordelen:

  • Bespaar tijd: zelf schilderen neemt veel tijd in beslag. Door een schilder in te huren bespaart u veel tijd. Schilders hebben de klus vaak in een paar dagen geschilderd. Doe-het-zelvers doen gemiddeld een week tot een maand over een schilderwerk. Door schilderwerk uit te besteden kunt u uw vrije tijd besteden aan leuke dingen zoals op vakantie gaan, in plaats van het schilderen van uw woning.
  • Kwaliteit: de meeste doe-het-zelvers hebben geen expertise, juist stappenplan, of geschikte materialen. Details zoals het voorbereiden van ondergronden, correcte aanbreng van de verflaag en de duurzaamheid van materiaal worden vaak over het hoofd gezien. Huur een schilder in die is opgeleid en weet om te gaan met deze facetten van het schildersvak.
  • Creëer zekerheid: elk doe-het-zelf project kost vaak meer geld dan vooraf ingeschat. Creëer zekerheid door een schilder in te huren en van tevoren een prijsafspraak te maken.
  • Veiligheid: niets is zo kostbaar als uw gezondheid. Er zijn veel gevaren die komen kijken bij het schilderen. Dit kan het inademen zijn van schadelijke stoffen of uzelf blesseren doordat u van een zekere hoogte valt. Huur daarom een professionele schilder in die is getraind en de juiste veiligheidsprocedures hanteert.

 

Bron: "www.schilder-weetjes.be"