Algemene elektriciteitswerken: veilig, modern comfort

Ook voor algemene elektriciteitswerken ben je bij Renotex aan het juiste  adres. Wij voeren alle elektrische installaties vakkundig uit.

Elektrische installatie aanpassen

Wanneer je verbouwplannen hebt, is het meestal noodzakelijk om de elektrische installatie geheel of gedeeltelijk aan te passen. Vandaag de dag gebruiken we heel wat elektrische toestellen en in een oudere woning voldoet de installatie vaak niet meer aan onze huidige energiebehoeften. Misschien is het nodig om de installatie in functie van je wensen te verzwaren of uit te breiden. En uiteraard moet je installatie aan alle veiligheidseisen en het AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties) voldoen. Dat betekent dat er een aardlekschakelaar moet zijn, een gesloten verdeelkast, enz.

Getest en goedgekeurd!

Renotex heeft ervaren installateurs in huis voor al je algemene elektriciteitswerken. Zij voeren je projecten op het gebied van elektriciteit nauwkeurig, veilig en volgens de normen uit. Belangrijke aanpassingen aan je elektrische installatie moeten worden gekeurd. Onze installateurs maken een schema op voor het keuringsorganisme. We regelen alles voor je en leveren je een gekeurde installatie op.

Als je dat wenst kunnen we ook de verlichting installeren. Ook voor algemene elektriciteitswerken buitenshuis, zoals tuinverlichting (als onderdeel van je tuinaanleg) kan je een beroep doen op ons.

Tip: misschien kom je in aanmerking voor een renovatiepremie of verbeteringspremie? Renotex wijst je de weg naar de juiste diensten.

Vraag een vrijblijvende offerte voor onze algemene elektriciteitswerken. We komen graag bij je langs om je wensen en plannen te bespreken.