Keukenrenovatie: praktische keukens voor elke smaak

Je keuken is een belangrijke leefruimte, die bij renovatie of nieuwbouw extra aandacht verdient. Niet alleen stijl en look zijn bij keukenrenovatie essentieel, maar ook gebruiksgemak en ergonomie. Bovendien moet je keuken ook bij je levensstijl passen.

Heb je weinig tijd om te koken of ben je juist een gepassioneerde hobbykok? Dit zal zich weerspiegelen in de indeling van je keuken, de keuze van de toestellen en het budget dat je hieraan wil spenderen.

Zorgeloos totaalproject

Renotex denkt mee na over je keukenrenovatie en voert je keukenproject uit volgens de plannen van je architect of je eigen ideeën. Keukenkasten op maat, inbouwkasten, werkbladen in kunststof, composietmateriaal, hout of natuursteen, een keukeneiland, eettafel op maat, …. wij zorgen voor alles. Wij plaatsen ook alle elektrische toestellen, als je dat wenst.

Heb je een vloerenlegger of parketlegger nodig voor je gerenoveerde keuken? Moet er nog akoestisch geïsoleerd worden? Of overweeg je andere renovatiewerken? Laat het ons gerust weten. Wij begeleiden je renovatieproject graag met professioneel advies.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren voor de keukenrenovatie van je dromen! Wij helpen je graag verder.