Algemene renovatiewerken: meer ruimte, licht en comfort

Nu bouwgrond schaars en duur is, kiezen heel wat mensen voor algemene renovatiewerken. Renovatie is dan ook een prima alternatief voor nieuwbouw. Met een uitbreiding en/of nieuwe indeling van de ruimtes, een leuke mezzanine of knappe glaspartij zet je een bestaande woning naar je hand.

Elk type verbouwing

Bij Renotex kan je terecht voor alle soorten algemene renovatiewerken, van een keukenaanbouw tot de volledige renovatie van je huis of appartement (inclusief sanitair, elektriciteitswerken of installatie van de verwarming). Na de renovatiewerken zorgen we bovendien voor de volledige schoonmaak. Zo kan je meteen in een kraaknette ruimte intrekken. Hierbij kan je rekenen op onze ruitenwas service.

1 partner voor je hele verbouwing

Het grote voordeel is dat wij alle algemene renovatiewerken aankunnen en je renovatieproject tot in de puntjes verzorgen. In nauwe samenwerking met je architect plannen en coördineren we alle werkzaamheden en voeren we alles vakkundig uit. We bewaken de kwaliteit nauwgezet doorheen het hele project. Zo heb je maar 1 aannemer en 1 contactpersoon nodig voor je hele renovatie. Dat bespaart je heel wat tijd en moeite.

Recht op premies? Je krijgt praktisch advies

De renovatie van een bestaande woning kan je in bepaalde gevallen gedeeltelijk financieren met premies van de overheid. Zo bestaan er renovatiepremies, verbeteringspremies en premies van je netbeheerder of gemeente. Renotex wijst je de weg naar de juiste diensten.

Contacteer ons gerust voor een offerte voor algemene renovatiewerken, zonder kosten of verplichtingen.

Projecten in de kijker