Vakkundige installatie sanitair: wat een comfort!

Een vakkundige installatie van sanitair is in onze hedendaagse, actieve levensstijl geen overbodige luxe. Een ruime inloopdouche, een mooie hangwc of handdoekdroger, handige kranen en badkamermeubelen, …  Ze maken ons leven aangenaam en comfortabel. Op voorwaarde uiteraard dat alles goed geïnstalleerd is en prima functioneert.

Sanitair voor je badkamer, toiletruimte en zelfs je eigen spa

Een bezoek aan een sanitairshowroom levert je vast en zeker een massa prachtideeën op. En Renotex zorgt ervoor dat alles goed wordt geïnstalleerd. Wij leggen de nodige aan- en afvoerleidingen, installeren systemen voor warmwaterproductie en monteren je bad, douche, wastafel, kranen, toilet, whirlpool, enz. Bij de installatie van jouw sanitair werken we met kwaliteitsmaterialen van betrouwbare merken in alle prijsklassen.

Meer dan alleen de installatie van sanitair

Moeten er nog algemene elektriciteitswerken worden uitgevoerd? Of enkel wat verlichting hangen? Ook daarvoor kan je op ons rekenen. Wil je graag een nieuwe vloer of parket in je nieuwe badkamer? En wil je de badkamerruimte zo optimaal mogelijk opdelen met behulp van inbouwkasten? Dan ben je bij Renotex beslist aan het juiste adres.

Tip: ook voor investeringen in degelijk sanitair kan je een renovatie- of verbeteringspremie krijgen. Wij helpen je graag uitzoeken of je hiervoor in aanmerking komt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de installatie van je sanitair. We komen graag bij je langs om je wensen en plannen te bespreken.