Energiezuinige verwarming installeren

Voor al je verwarmingsprojecten ben je bij Renotex aan het juiste adres. Wens je centrale verwarming te installeren of je bestaande cv-installatie aan te passen aan je verbouwing? Kies je voor het comfort van vloerverwarming? Wil je je huidige ketel vervangen door een energiezuiniger exemplaar? Wil je extra radiatoren laten plaatsen of droom je van een stijlvolle designradiator? Onze technici installeren verwarmingssystemen op aardgas en stookolie. Ze voorzien alle leidingen en installeren de nodige radiatoren. We werken hierbij altijd met hoogwaardige materialen van bekende merken.

Radiatoren voor elke stijl

Van platte tot kolomradiatoren, modern of klassiek: radiatoren zijn er in alle soorten, afmetingen en kleuren. Renotex helpt je graag bij de keuze van radiatoren die het best passen bij je verwarmingssysteem, ruimte, smaak en budget. Bij het installeren van je verwarming kunnen onze technici steunen op jaren ervaring.

Heb je recht op premies?

Renotex helpt je het uit te zoeken. Als je een energiezuinige verwarmingsinstallatie installeert, kom je in bepaalde gevallen in aanmerking voor premies van de overheid of je netbeheerder. Zoals een premie voor de plaatsing van een condensatieketel (alleen voor beschermde afnemers) of een renovatiepremie of verbeteringspremie. Afhankelijk van de plaats waar je woont, geven ook je gemeente of provincie premies voor de plaatsing van een energiezuinige verwarmingsinstallatie.

Wil je graag verwarming installeren? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.